torstai 25. heinäkuuta 2013

Suklaa cake popseja


Tänään tein suklaa cake popseja, kakkuosa oli suklaakakkua ja kuorrutus maitosuklaan makuista Simply Meltsiä. Päällä osassa monivärisiä nonparelleja ja osassa suklaanmakuisia koristerakeita.


Ohjeen kakkuosaan nappasin Valion sivuilta resepteistä
http://www.valio.fi/reseptit/cake-pops-eli-kakkutikkarit/

Tein nämä alusta loppuun samana päivänä, ja lisäsin murennettuun kakkuosaan n. 100 g Philadelphia -tuorejuustoa, 2 dl tomusokeria ja 2 rkl huoneenlämpöistä voita.

Pyörittelin massan samantien palloiksi ja laitoin jääkaappiin kovettumaan. Kun ne olivat kovettuneet n. 1,5 tuntia, sulatin Simply Meltsiä pienen määrän ja dippasin puolikkaaksi leikatun grillitikun pään sulaan meltsiin ja työnsin sen palloon. Jähmetin uudelleen jääkaapissa jonkun aikaa. Sulatin lisää Simply Meltsiä ja dippasin pallot yksitellen sulaan meltsiin ja pyörittelin popsia hetken, jotta ylimäääräinen kuorrutus valuu pois. Koristelin popsit samantien ennen kuin kuorrute jähmettyi ja tökkäsin ne sokerilla täytettyyn astiaan pystyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti