perjantai 21. lokakuuta 2016

Arvonta - lippupaketti Viini ja Ruoka 2016 (+Kirjamessut) tapahtumaan

Suomen suurin ruokatapahtuma Ruoka ja Viini järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä samaan aikaan Kirjamessujen kanssa 27. - 30.10. Tarjolla 600 viiniä, 60 erilaista ruoka-annosta ja yli sata yritystä, joiden osastoilta voi tehdä ruokaan liittyviä hankintoja.


Tapahtuma on uudistunut useammallakin tapaa. Ensinnäkin nimi on lyhennetty aiemmasta Viini-, Ruoka ja Hyvä Elämä -tapahtumasta ytimekkäämpään ja yksinkertaisempaan muotoon: Viini- ja Ruoka -tapahtumaan. Lisäksi ilta-aukioloaikoja on pidennetty ja ruoka- ja viinialueiden raja-aidat on poistettu, jolloin koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta. Alaikäiset pääsevät messuille huoltajan seurassa.

Viinit ja ruoka-annokset maksetaan maistelulipukkeilla, joita voi ostaa tapahtuma-alueelta. Valinnanvaraa on sekä ruokien että viinien osalta melkoisesti. Messuilla on mukana 10 eri ruokarekkaa: Kimchi Wagon, Fat Tomato, Thai Papaya, Il Carro, Fisu&Ranet, Käpylän Majakka, Mielensäpahoittajan ruokarekka, Levant, Alexsanders ja Street Castro. Ensimmäsitä kertaa tapahtumassa on myös vegezone, joka on erikoistunut raakaruokaan.

Paikan viinitastingeihin, joissa maistellaan Vuoden viinit -kilpailun finalisteja voi hankkia etukäteen täältä: http://viiniruoka.fi/ Sivuilta löydät myös tarkempaa tietoa tapahtumasta. Kannattaa ehdottomasti tutustua etukäteen tarjontaan, jotta messuista saa mahdolisimman paljon irti.

Messuilla uutuuskeittokirjojejn kirjoittajat kertovat kirjoistaan ja sunnuntaina on mahdollisuus seurata, kuinka finaaliin päässeet kuusi kotileipuria mittelevät taitojaan kakunkoristelun SM-tittelistä. Finalistit koristelevat kilpailuteoksensa yleisön ja tuomarien silmien alla. Kriteereinä kilpailussa on koristelun monipuolisuus ja kakun herkullisuus.

Arvon lippupaketin, jossa 2 sisäänpääsylippua  (arvo á 16 €) Ruoka- ja Viini tapahtumaan. Samoilla lipuilla pääsee myös samaan aikaan Messukeskuksessa järjestettäville Kirjamessuille. Arvontaan pääset mukaan jättämällä tämän postauksen kommenttikenttään viestin ja sähköpostiosoitteesi, jota tarvitsen vain voittajan tavoittamista varten.  Aikaa osallistua arvontaan on vain sunnuntaihin 23.10.16 klo 22:00 asti, joten toimi nopeasti, mikäli messuliput kiinnostavat. Voittajan julkistan blogini CT4U FB-sivulla ja voittajaan olen myös henkilökohtaisesti yhteydessä.

Viini- ja Ruoka -tapahtuman järjestävät Viinilehti Oy ja Messukeskus

Itse aion vierailla messuilla ainakin sunnuntaina, mahdollisuuksien mukaan myös jonain muuna päivänä. Ehkä törmätään siellä :).

Onnea arvontaan ja hyvää loppuviikkoa!

-Raili

21 kommenttia:

  1. Mukana arvonnassa! elina.sydanmaanlakka@iki.fi

    VastaaPoista
  2. Mukana arvonnassa! olisi tosi kiva päästä taas pitkästä aikaan käymään näillä messuilla:) anniina.meriluoto@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Mukana!
    soppaajasilmukoita@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Mukana ollaan.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Mukana :)
    ida.kojo@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Mukana :)

    Maria
    markkamaran@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Mukana arvonnassa!
    kaisa.illukka_at_gmail.com

    VastaaPoista
  8. Ehdottomasti mukana! :) inkkarih@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Mukana :) petralaaksonen(at)jippii.fi

    VastaaPoista
  10. Mukana!
    meiju.koskinen@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Olen ehdottomasti mukana, messuille olisi kiva päästä!
    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Osallistun arvontaan, Viini ja ruoka on tänä vuonna varmasti aivan upea, kun alueella voi liikkua viinilasillisen kanssa vapaasti!
    virtanensara ÄT gmail piste com

    VastaaPoista
  13. Olisipa mukavaa ohjelmaa viikonlopulle
    arhippainen@luukku.com

    VastaaPoista
  14. Messupiletit kiinnostaa!
    pauleceb(at)gmail.com

    VastaaPoista
  15. Minäkin osallistun
    marialuok (AT) gmail.com

    VastaaPoista
  16. Mukana arvonnassa
    arskari@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Mukana :)
    ansku_66@hotmail.com

    VastaaPoista