perjantai 26. elokuuta 2016

Bounty Bars



 Jos pidät kookoksesta, kuten minä, pidät varmasti näistä helppotekoisista Bounty patukoista. Kondensoitu maito antaa näihin makeutta sen verran, että yhdelläkin patukalla lähtee makeanhimo mukavasti. Patukoiden kuorrutuksen suklaata ei temperoida, joten patukat säilytetään jääkaapissa. Kovin montaa päivää näitä patukoita ei kuitenkaan kannata säilyttää, koska kondensoitu maito-kookoshiutaleseosta ei kuumenneta.

BOUNTY BARS (15 kpl)
1 prk kondensoitua maitoa
210 g luomu kookoshiutaleita

Suklaakuorrutus:
125 g tummaa suklaata (70 %)
125 g maitosuklaata


Sekoita kondensoitu maito ja kookoshiutaleet keskenään. Vuoraa noin 20 x 20 cm kokoinen vuoka tuorekelmulla tai vastaavalla ja painele seos tasaiseksi vuokaan. Laita vuoka peitettynä kylmään minimissään 1/2 tunniksi.

Sulata rouhitut suklaat varovasti mikrossa tai vesihauteessa kattilassa.

Ota patukkavuoka kylmästä, kumoa puhtaalle leivinpaperille ja leikkaa levy 15 samankokoiseen palaan. Muotoile päätyjä sormin hiukan pyöreämmäksi.

Upota patukat yksi kerrallaan suklaasulaan ja nosta ne esimerkiksi haarukan avulla ritilän päälle jähmettymään. Voit nopeuttaa suklaan jähmettymistä laittamalla patukat jääkaappiin.

Nyt alkoi tehdä mieli Bounty patukoita. Nämä patukat on nimittäin syöty ajat sitten, kun tein näitä jo helmikuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti