sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Annin/Annin Uunissa esikoiskirjan julkkarit


Viime viikon torstaina oli erityisen mukava iltapäivä, koska olin saanut kutsun ihanan Annin/Annin Uunissa esikoiskirjan julkkareihin, jotka pidettiin satumaisessa Karkkikauppa Sweetheartissa Uudenmaankadulla. Annin leivontakirjan ilmestymistä olinkin jo odotellut innokkaasti siitä asti, kun Anni kertoi kirjaa tekevänsä. Anni lupasi, että saan oman kappaleen kirjasta julkkareissa, joten olin siitä vielä enemmän täpinöissäni kuin tiedossa olevasta kakkubuffasta, jonka tiesin julkkareissa odottavan, vaikka herkkusuuna sitäkin  toki odotin innolla.


 Ja melkoisen kakkubuffan Anni olikin taikonut. Näitä herkkuja söi sekä silmillään että suullaan. Jälkeenpäin itseä jäi oikeastaan harmittamaan se, että maistoin vain yhtä kakkua, minicupcaken ja marengin. Mitä ihmettä oikein ajattelin ;). Onneksi ainakin suurin osa ohjeista löytyy uunituoreesta kirjasta, joten jossain vaiheessa voi noita muitakin herkkuja sitten maistella.

Tätä minttusuklaa juustokakkua maistoin ja se oli ainakin tosi herkullista.


Tämä päärynä-kinuskikakku näytti ja kuulosti niin hyvältä, että eniten harmittaa se, etten tätä maistanut. Tässä kakku vielä ilman kinuskia.
'

Viimeinen silaus, kinuskit päälle ja vastustamaton herkku valmiina herkuteltavaksi.Sen lisäksi, että kakut olivat kauniisti koristeltuja, ihania kukkasia oli myös käytetty koristeena sekä kakkubuffassa että myös koko karkkikaupassa. Kauniit kukat olivat Home in Garden Kauniaisen käsialaa. Niin kaunista ja niin Annin itsensä näköistä.Omien aikataulujeni takia tulin julkkareihin hiukan myöhemmin, enkä nähnyt kakkuja kokonaisena. Siksi käytänkin tässä postauksessa nyt vain ja ainoastaan Camilla Bloomin ottamia kuvia, jotta kakkukuvat pääsevät oikeuksiinsa ja siihen on mahdollisuus, kun Anni lähetti kuviin linkin ja luvan niiden käyttöön. Fiksu tikki muutenkin palkata ammattilaiskuvaaja, koska oli juhlien aihe sitten mikä tahansa, helposti käy niin, että juhlien jälkeen saattaa muuten huomata, että kuvia on vain muutama tai pahimmnassa tapauksessa ei yhtäkään.


Hauska idea Annilta oli tarjota cupcaket ihan minikokoisina, jolloin ne ovat supersöpöjä sekä helppoja syödä.


 Karkkikauppa Sweetheart oli ehdottomasti oikea paikka Annin kirjajulkkareille. En usko, että muualta olisi löytynyt yhtä suloista ja Annin näköistä paikkaa. Itse luen keitto- ja leivontakirjoja yleensä oikeastaan fiilistellen enimmäkseen lukuteoksena, enkä niinkään (pelkkien) reseptien takia. Annin kirja, Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan, sopii oikein hyvin pelkästään selailuunkin, koska siinä on ihania kuvia ja kivoja tarinoita leivonnaisten taustasta. Mutta reseptitkin ovat toki sen verran herkun kuuloisia, että varmasti niiden mukaan tulee leivottuakin. Ja varmasti ensimmäiseksi pitäisi leipoa se päärynä-kinuskikakku, jotta pääsen sitä maistamaan ;)Kiitos Anni ihanista kirjajulkkareista, herkuista sekä ihan mahtavasta kirjastasi sekä kauniista kukista!

Postauksen kaikki kuvat:  Camilla Bloom http://camillabloom.com/ @camillabloom
#anninleivontakirja @anninuunissaEi kommentteja:

Lähetä kommentti