maanantai 4. huhtikuuta 2016

What's cooking Helsinki 9.4.2016 TeurastamollaTeurastamolla on ensi lauantaina 9.4. luvassa mielenkiintoista pöhinää ruokaintoilijoille, kun kevään kiinnostavin ruokakarnevaali kerää yhteen ruokabloggaajat ja yleisön. Kannattaa tulla paikalle!
Lisätietoa tapahtumasta: www.whatscookinghel.com

Tapahtumassa on ruoka- ja leivontabloggaajille aamusta omaa ohjelmaa ja yleisölle tapahtuma on suunnattu klo 12-17, jolloin ruoka- ja leivontabloggaajilla on näytöskeittiöissä kokkausnäytöksiä. Jokaisesta kokkausnäytöksestä saa paljon ideoita, tietoa ja tietysti herkullisen reseptin. Kokkausnäytökset ovat Teurastamon Kellohallilla ja tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy. Katso Näytöskeittiöiden tarkempi ohjelma ja aikataulu täältä

What's cooking Helsinki ruokakarnevaali huipentuu yhteiseen, ainutlaatuiseen illalliseen Helsingin Teurastamon Kellohallissa alkaen klo 18.30. Illallisen teemana on Helsinkiläisyys. Illalliskortteja sai ainakin aiemmin ostaa etukäteen, joten katso tapahtuman sivuilta lisätietoa.

Minulla kävi tuuri, kun Näytöskeitiövuoroja jaettiin bloggaajille. Sain Näytöskeittiövuoron klo 14.30-15.00, jolloin minut tapaa Näytöskeittiöstä numero 4, jonka teemana on leivonta. Näytän, miten helpolla ja nopeasti saa tehtyä näyttävät Minisuklaakakut. Tämä onkin ihan ensimmäinen kerta, kun pääsen esiintymään kokkailujen merkeissä, joten odotan itse tapahtumaa sekä innolla, että pienellä jännityksellä.

Nähdään Teurastamolla :)!


2 kommenttia:

  1. Linkitänpä blogisi okaani ;) julkaisin just postauksen tapahtumasta. Ja videon youtubessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kirjoitin juuri omaa postaustani tapahtumasta, kun kommenttisi kilahti :). Oli mukava tavata lauantaina :) Pitääpä käydä lukaisemassa postauksesi...

      Poista