torstai 15. toukokuuta 2014

Ravintolapäivä 17.5. - mukana ollaan!

Nyt tulevana lauantaina olen mieheni kanssa Ruttopuistossa pyörittämässä popup kahvilaa. Ollaan osallistuttu kaksi kertaa aiemminkin Ravintolapäivään laittaen pystyyn popup kahvila.  Jos itse olet miettinyt, kannattaisiko laittaa joku ravintola pystyyn tulevana Ravintolapäivänä, niin minä ainakin suosittelen todella lämpimästi. Se on tosi hieno kokemus! Ja on aika uskomatonta, että tämä idea on Suomesta lähtöisin. Tai ei se oikeastaan ole uskomatonta, että idea on Suomesta lähtöisin, vaan se, että tälläinen on mahdollista järjestää Suomessa. Ravintolapäivä on levinnyt jo aika laajasti Suomen rajojen ulkopuolellekin ja Ravintolapäivien FB-sivuilta huomasin, että tällä hetkellä yli 2100 yhden päivän ravintolaa on jo ilmoittautunut mukaan. Mutta vielä ehdit ilmoittaa oman ravintolasi mukaan tulevan lauantain Ravintolapäivään kasvattamaan ravintoloiden lukumäärää. Katso lisätietoa Ravintolapäivästä, Ravintolapäivän FB -sivuilta

Aloitin eilen varsinaiset Ravintolapäivän järjestelyt tehtailemalla koristeita lauantain leivonnaisia varten. Sinänsä hyvä, että koristeet pitäisikin tehdä muutamia päiviä etukäteen, niin niiden teko ei ole sitten enää muiden järjestelyjen kanssa samaan aikaan.


On kyse sitten kotona järjestettävistä juhlista tai Ravintolapäivästä, minulla näyttää olevan paha tapa haalia melkoinen määrä leivottavaa itselleni. Ehkäpä vähempikin riittäisi. Saattaapi perjantain ja lauantain välinen yöuni jäädä hiukan vähäiseksi, kun teen torstaina vain Cookiesit ja Rice Krispies Treatsit, muut vasta perjantaina ja lauantaina. Vai mitä tuumaat tämän menun perusteella?


Ja tässä hiukan  virtuaalimaistiaisia:
Laittelen ainakin joitakin ohjeita myös blogiin Ravintolapäivien leivonnaisista jossain vaiheessa.Nyt en ehdi varmaan blogia kirjoittamaan ainakaan pariin päivään, kun alkaa toden teolla nuo Ravintolapäivän valmistelut. Mutta viimeistään alkuviikosta sitten taas bloginkirjoituksen pariin.

Jos olet ravintoloitsijana Ravintolapäivässä tai maistelemassa Ravintolapäivän herkkuja jossain:
Hyvää Ravintolapäivää! Lauantaille on onneksi luvattu hienoa ilmaakin! Ja ilman muuta tervetuloa myös meidän "kojullemme", jos pyörit Helsingissä Ruttopuiston nurkilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti