maanantai 23. toukokuuta 2016

Ravintolapäivän kahvilamme Kaivopuistossa

Taas yksi mukava Ravintolapäivä takana pop-up kahviloitsijana mieheni kanssa, tarkemmin sanottuna jo meidän 9.s kertamme. Suuri kiitos kaikille kävijöille! 

Joka kerta olen nauttinut täysin sydämin sekä kahvilan tarjottavien suunnittelusta, että niiden leipomisesta, olkoonkin, että  yöunet jäävät joko vähiin tai olemattomiin Ravintolapäivää edeltävänä yönä. Ja pieni univaje ei tunnu missään, kun saa kahvilan pystyyn, sen verran mukavaa sen pyörittäminen on aina ollut. Ilman mieheni apua tällainen ei tietty olisi mahdollista, yksin ei tällaista tavaramäärää saisi roudattua, eikä myöskään oikein tuota myyntipuolta pyöriteltyä. 


Kuvaamiset meinaa aina hiukan jäädä muun hössötyksen jalkoihin, mutta tässä nyt jotain kuvia kuitenkin meidän kahvilasta. Ohjeita pyrin kirjoittelemaan blogiin lähiaikoina niistä leivonnaisista, joiden ohjetta ei blogista vielä löydy. 

Vaikka ilma oli erityisesti alussa upea, ennen kuin tuuli yltyi,  Kaivarissa oli liikkeellä yllättävän vähän porukkaa, eikä tällä kertaa missään vaiheessa päässyt syntymään minkäänlaista jononpoikasta. Ja iltapäivällä Kaivari tuntui tyhjenevän entisestään, tulossa olevan lätkämatsin takia. Ei me itsekään haluttu jäädä matsin katsomista vaille, joten oltiin ajastettu matsi kovikselle, jotta se päästiin katsomaan kotiintultua. Kisaeväät olikin sitten sopivasti omasta takaa valmiina, kun leivonnaisia jäi yli melko paljon. Lätkämatsin katsomisen jälkeen uni tulikin nopeasti silmään, edellisen yön leipomissession ansiosta.Kaivari on kyllä upea paikka, erityisesti kesällä, eikä paljon upeampaa pop-up kahvilan paikkaa voisi löytää. Meri on itselle ollut aina hyvin rakas, pienenä tyttönä (ihan vain pari vuotta sitten ;)) tuli vesillä vietettyä todella paljon aikaa. Ja oli meillä itselläkin vene ja venepaikka Tokoinrannassa useampi vuosi sitten. Nykyään kun asumme Vantaalla, meillä ei enää ole venettä ja merenrannallekin on valitettavasti hiukan pidempi matka kuin aiemmin. Mutta ei täältä nyt sentään mikään mahdoton matka ole merenrantaan, joko Sipooseen tai Helsinkiin.CT4U kiittää ja kuittaa Ravintolapäivän osalta ja toivottaa aurinkoista alkanutta viikkoa !

- Raili ja "apupoika" Jari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti