torstai 14. toukokuuta 2015

Ravintolapäivä 16.5.2015 - CT4U mukana 6:tta kertaaTulevana  lauantaina olen mieheni kanssa pyörittämässä kahvilakojuamme Merisatamanrannassa, Kaivopuistossa klo 11 - 16. Helmikuun Ravintolapäivään emme osallistuneetkaan, koska meillä ei ole peräkärryssä talvirenkaita, joten onkin nyt taas mukava päästä osallistumaan. Olemme mukana nyt jo tosiaan 6:tta kertaa. Olen aiemminkin hehkuttanut, miten tällainen tapahtuma sopii ruoka-/leivontabloggarille kuin nenä päähän. Saa toteuttaa itseään ja leipoa sydämensä kyllyydestä, tapaa ihania uusia ja jo tutuksi tulleita ihmisiä. Mikäs sen mukavampaa. 


Valkoisen puutarhakatoksen alla tarjolla perinteiden mukaan makeaa ja suolaista leivonnaista kahvin, teen ja Pink Lemonaden kera. Tervetuloa poikkeamaan paikan pääälle!

Kuvissa osa kahvilakojuumme tulevista herkuista, ainakin tällaisia tulee olemaan tarjolla:

MENU

Pies - Key Lime and Blueberry-Cheesecake

Chocolate Cake with Mascarpone-Cream and Berries (GLUTEN FREE)

Cupcakes - PB Lover, Berry Dream and Salted Caramel

Merinques - Liquorice and Raspberry
& VEGAN Merinques in Vanilla Flavour

Cookies - Chocolate Chips Cookies

Rice Krispie Treats

Quiches - Smoked Salmon and Feta-Veggie

Hot Coffee, Tea and cold Pink Lemonade

Otamme jälleen mukaamme myös pöydän ja tuoleja, jotta voit istahtaa alas. Toivottavasti saadaan hyvä sää Ravintolapäiväksi!

Myös Take away - mahdollisuus (varaamme rasioita mukaan).

TERVETULOA - WELCOME! t.Raili & Jari


Tällä kertaa yritän varautua mm. Pink Lemonaden menekkiin paremmin, koska edellisellä kerralla kun sitä oli, se loppui varmaan tunnissa. Tosin silloin oli ihanan lämmin päivä, joten varmasti kylmän juotavan menekki oli senkin takia suuri. Lauantaille on luvassa aika mukava ilma, joten se suosii tapahtumaa ja erityisesti meitä ulkosalle Ravintolapäivän pisteensä pystyttäjiä. Toivotaan, että sääennuste pitää paikkansa, eikä ainakaan saada kauheasti vettä niskaan.

Jos itse mietit, pitäisikö osallistua Ravintolapäivään "ravintoloitsijana", niin ehdottomasti kannattaa minun mielestäni. Se on tosi kivaa. Minä ainakin olen pitänyt kokemusta joka kerta mukavana ja niin miehenikin. Univelkaahan siinä tosin aina tuppaa tulemaan, ainakin itsellä, kun leivonnaisista suurin osa pitää tehdä edellisenä päivänä tai Ravintolapäivän aamuna, mutta on se mielestäni sen arvoista. Eikä univelka enää tunnu siinä vaiheessa, kun saa kojun pystyyn ja pääsee höpisemään mukavia kojulla käyville ihmisille. Kurkkaapa siis lisätietoa Ravintolapäivästä täältä. Vielä ehtii osallistua lauantainkin Ravintolapäivään, kun laittaa töpinäksi suunnittelujen kanssa ;).

FB -tapahtumasivulta löytyy uusinta tietoa kahvilaamme liittyen, saatta nimittäin olla, että mopo karkaa taas käsistä ja kahvilaamme tulee muitakin herkkuja tarjolle, mitä tuohon olen listannut. Pyrin päivittämään blogiin Ravintolapäivän tarjottavia pikkuhiljaa Ravintolapäivän jälkeen. Osa ohjeista on tosin jo blogissa.

Mukavaa tulevaa Ravintolapäivää kaikille, sekä kiertelijöille/nautiskelijoille että yhden päivän ravintoloitsijoille!

2 kommenttia:

  1. Oi mitä ihania herkkuja! Harmittaa, kun en itse pääse kiertelemään sillä pitää suunnata ihan toiseen suuntaan lauantaina! Toivottavasti sää suosii ja asiakkaita piisaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miia, toivotaan tosiaan sateetonta päivää ja toivottavasti myös herkuttelijoita on liikkeellä :). No, Ravintolapäiviä onneksi on vastaisuudessakin tulossa. Jospa seuraavalla kerralla pääset taas kiertelemään.

      Poista