torstai 13. marraskuuta 2014

15.11.2014 Ravintolapäivä - CT 4U jälleen mukana


Loppuviikko sujuu normaaliakin keittiöpainotteisemmin, koska osallistun mieheni kanssa Ravintolapäivään jo 5:ttä kertaa. Tulevana lauantaina meidät löytää Ruttopuistosta klo 11 - 16 pyörittämässä kahvilakojuamme.  Tarjolla perinteiden mukaan makeaa ja suolaista leivonnaista kera kuuman kahvin, teen ja viileän juotavan. Tervetuloa poikkeamaan paikan pääälle!

Jännitin vähän, miten osallistumisemme kanssa käy, lähinnä ilmojen takia, koska meillä ei ole peräkärryssä talvirenkaita. Jos olisi lunta/liukasta, meidän osallistuminen olisi hyvin pienimuotoista, koska henkilöautoon ei saa kuin vähän tavaroita mahtumaan. Nyt kuitenkin saamme katoksen ja pöydät sun muut härpäkkeet mukaan, kun voi vetää peräkärryä. Hyvä juttu. Ja vuodenaikaan nähden on onneksi luvattu ihan hienoa ilmaakin.

Jos itse mietit, pitäisikö osallistua Ravintolapäivään "ravintoloitsijana", niin ehdottomasti kannattaa minun mielestäni. Se on tosi kivaa. Univelkaahan siinä tosin aina tuppaa tulemaan, ainakin itsellä, kun leivonnaisista suurin osa pitää tehdä edellisenä päivänä tai Ravintolapäivän aamuna, mutta on se mielestäni sen arvoista. Vielä ehtii osallistua lauantainkin Ravintolapäivään, kun laittaa töpinäksi suunnittelujen kanssa ;). Katso lisää infoa Ravintolapäivän sivuilta täältä

Pyrin päivittämään blogiin noita Ravintolapäivän tarjottavia myös pikkuhiljaa, tosin osa ohjeista on jo blogissa, mutta esim. tällaisia uusia leivontajuttuja tulossa lauantaille, joista blogiin ohjeet tulevat sitten hiukan jälkijunassa:


Key Lime Piet - Onhan kaikki limenystävät nyt hereillä? Rapean murotaikinapohjan syleilyssä 
lepäilee kirpeänmakea limetäyte. 


Kaksiväriset lakritsimarengit, joissa lakritsinmaku tulee aidosta lakritsinjuuresta.


Mini Cakes - Miksi ostaa kakkupala, kun voi nauttia yksin koko kakun? Toisena minikakun makuna mausteinen kurpitsakakku tuorejuustokuorrutuksella, jonka päällä vielä suolakaramellikastiketta sekä Pecan -pähkinärouhetta...

ja toisena makuna mehevä suklainen kakkupohja, jonka täydentää Dulche de Lechen makuinen kuorrutus sekä päällä Dulche de Lecheä ja kotimainen vadelma.

Paljon muutakin tulossa toki lauantain pop-up -kahvilaamme ja siksi nyt pitääkin lähteä leipomaan marenkeja ja Cookieseja, koska ne voi onneksi leipoa jo tänään.

Facebookin tapahtumasivuiltani löytyy tarkempaa tietoa meidän kahvilasta täältä.

Jos kiinnostaa, aikaisempia Ravintolapäivän höpinöitä löytyy blogistani Muut -kategoriosta.

Mukavaa tulevaa Ravintolapäivää kaikille, sekä kiertelijöille/nautiskelijoille että yhden päivän ravintoloitsijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti