lauantai 21. syyskuuta 2013

ViirikoristeetLöysin Prismasta kivan askartelupaperilehtiön, jossa oli montaa erilaista kuvioitua paperia. Paperiarkeista suikaleita leikkaamalla tein niistä viirikoristeita cupcakeihin. Helppoa ja melko nopeaa. Useimmiten teen syötäviä koristeita, mutta joskus on kiva näprätä jotain muutakin. No, kuvassa on kyllä sulatetusta Candy Meltsistä tehtyjä sydämiä ja rouhittua tummaa suklaatakin näissä koristeena, mutta pelkkä viirikin riittäisi oikein hyvin.

VIIRIKORISTEET

Tarvitset vain kuvassa näkyvät tarvikkeet, eli kivaa paperia, sakset, cocktail -tikkuja ja liimapuikon.Leikkaa kuvioidusta paperista valmiin haluamasi viirin pituinen pala kaksinkertaisena (kuvassa linnun jalanjäljet). Levitä liimaa leikatun palan koko nurjalle puolelle. Laita cocktail -tikku tulevan viirin keskelle ja taita viiri kahtia ja painele se cocktail -tikkuun tiukasti kiinni. Jos haluat viireihin samanlaisen reunan, kuin kuvassa, leikkaa saksilla viirin päähän v:n mallinen aukko.

Näitähän voi varioida loputtomasti, voit esim. syntymäpäiville printata sankarin nimen ja osaan, kuinka monta vuotta sankari täyttää. Häihin voi tehdä vaikka osa sydänkuvioisia, osaan tahdon -tekstillä, hääparin nimikirjaimia jne. Aina tilanteen mukaan koristeet.

Valmiit koristeet on helppo säilyttää rasiassa ja sitten pistellä ne nopeasti tarjottavia esille laitettaessa esim. cupcakeihin, kakkuun, leivoksiin tai muihin, mihin haluat.

Tarvikkeita löytyy helposti ja edullisesti, ja itse tehden saat varmasti uniikkeja koristeita :-).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti