perjantai 19. heinäkuuta 2013

Yllätys, yllätys - Cupcakes

Jahas, vielä hiukan lisää Cupcakeseja. Nyt vain yhdestä ainoasta kuva, kun tein minikokoisen satsin, kun on viime päivinä tullut leivottua turhankin paljon näitä kuppikakkuja. Näissä tuorejuustokurrute, joka jähmetetty jääkaapissa ensin ja sitten lisätty päälle sulatettua suklaata ja nonparelli/strösseliseosta sekä tuore kirsikka.

Samalla tajusin, etten ole toteuttanut suunnitelmaani kunnollisten cupcakes-/muffinipaperien hankkimisesta vielä. Peruskaupoissa on tylsät valikoimat ja aina ei tule lähdettyä erikoisliikkeeseen niitä ostamaan.Tai siis kyllä sinne aina muuten voisi mennä, mutta kun tuppaa noita heräteostoksia tarttumaan matkaan sen verran rajusti, että tulee vähän kalliita muffinsipapereita.

Mieheni on aina hiukan kauhuissaan, kun kerron meneväni leivontaliikkeeseen. Hän tuntee minut sen verran hyvin, että tietää, etten alle satasen ostoksilla yleensä sieltä selviä. Mutta kun siellä on kaikkia ihanuuksia, jotka vain huutavat nimeäni :-). No lohdullista tietty se, että onneksi rakas mieheni on aika perso makealle, vaikkakaan ulkomuodosta sitä ei pystyisi päättelemään. On sitä onnellista langanlaihaa porukkaa, jolle ei tunnu kertyvän ylimääräisiä kiloja sitten millään (harmikseni meikäläinen ei kuulu tuohon kadehdittavaan ryhmään).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti