sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Ravintolapäivän tunnelmia ja kuvasatoa


Ruttopuistossa lauantain Ravintolapäivänä oli hyvä tunnelma ja paljon porukkaa liikkeellä. Varmaankin hyvällä ilmalla oli osuutensa asiassa. Valokuvaaminen jäi hiukan vähemmälle, mutta jokusen kuvan mieheni kuitenkin ehti näpätä, ennen kuin kaikki myytiin loppuun.

KIITOS KAIKILLE IHANILLE ASIAKKAILLE, JOTKA KÄVITTE KOJULLAMME :). TEIDÄN ANSIOSTANNE PÄIVÄ OLI MITÄ MUKAVIN KOKEMUS.

Toinen kertamme Ravintolapäivässä oli siis yhtä hieno kokemus kuin ensimmäinenkin viime elokuussa. Helmikuussa emme taida mieheni kanssa osallistua, mutta varmaankin sitten taas toukokuussa.

Tässä jo kovasti tyhjentyneet myyntipöytämme ja seuraavissa kuvissa muutama lähikuva osasta tarjottavista. Olisi ollut kiva saada hiukan enemmän kuvia, mutta onneksi sain edes muutaman. 
Alkuviikosta pyrin kirjoittelemaan ainakin osan Ravintolapäivän tarjottavien ohjeista. Osa löytyykin jo täältä blogista. Aloitan varmaankin kirjoittamalla Bunny´s Dream -cupcaken ohjeen. Yksi kojullamme käyneistä asiakkaista toivoi sen kuorrutuksen ohjetta. Ja lisäksi tulossa ainakin Puolukkaunelman ohje. Eli kyseessä juustokakku, jossa brownie -pohja.

Edelleen kannustan kaikkia osallistumaan Ravintolapäivään "ravintoloitsijoina". Se on todella kiva kokemus, vaikka toki siinä on myös hiukan hommaa. Tosin voihan siihen osallistua vaikka ihan pienimuotoisestikin. On nimittäin aika suuri ihme, että Suomessa tällainen tapahtuma on mahdollinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti