tiistai 8. huhtikuuta 2014

Banaaniletut


Banaaniletut ovat hyviä ja lisäksi paljon terveellisempiä kuin tavalliset letut. Kuvassa olevassa annoksessa banaanilettujen lisukkeena on kevyesti karamellisoituja banaanisiivuja, turkkilaista jogurttia ja lisäksi agave -siirappia. Agave -siirappi on hyvää monenlaiseen makeuttamiseen ja siinä on alhainen GI.

BANAANILETUT (4:lle, n. 12 pientä lettua)

3 banaania
3 kananmunaa
1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta (ei välttämätön)

Muusaa kuoritut banaanit haarukalla lautasella. Sekoita muut aineet sekaan.

Paista pannussa voissa tai kookosöljyssä pieniä lettuja molemmin puolin ja tarjoa ne lämpöisenä. Kannattaa paistaa banaaniletut hiukan miedommalla lämmöllä kuin perusletut.

Banaaniletut maistuvat ihan sellaisenaankin ilman lisukkeita, koska banaanit ovat niin makeita.

Lisukkeeksi karamellisoin kevyesti kookos-palmusokerilla ripoteltuja banaanisiivuja tohottimella, lisäsin makeuttamatonta turkkilaista jogurttia ja vielä hiukan agave -siirappia. Hyvää ja kaiken lisäksi terveellistäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti